Please enable JS
ИВЕТА И РАДКО ПЕЯТ ЗА БЪЛГАРИТЕ В  ЧИКАГО

ИВЕТА И РАДКО ПЕЯТ ЗА БЪЛГАРИТЕ В  ЧИКАГО

Седмица преди началото на клубните партита у нас, Ивета и Радко ще гостуват на българската общност в Чикаго, САЩ. Младите звезди на “Пайнер“ са изпълнителите, на които се пада честта да подарят вълнуващи емоции и празнично настроение на сънародниците ни зад Океана за Цветница. Точно в 23:00 часа /Чикагско време/на 24 април стартира директния LIVE streaming от София, а участието е екслузивно за достъп само в заведението Escape Lounge.

Поканата за парти от Ивета и Радко определено заслужава внимание, защото и двамата изпълнители са сред новите имена в поп-фолка, които набират все по-голямам популярност в България. Музикалните им проекти се открояват с модерно звучене, атрактивна визия и много заряд, а репертоарът им е подбран така, че да отговори на разнообразните предпочитания на публиката.

Освен с най-хитовите си песни, Ивета и Радко няма да пропуснат да изпълнят и обичани фолклорни мелодии, с които да предадат българския дух на сънародниците ни в навечерието на най-светлия празник, Великден.

Емоция, музика и много добро настроение – това Ви очаква на 24 април в “Escape Lounge”, 801 E Algonquin Rd., Schaumburg, IL, а организаторите са предвидили различни и интересни изненади за всички гости.