Please enable JS
Payner Summer Hits ‘21 – ГОРЕЩИ ХИТОВЕ ЗА ОЩЕ ПО-ГОРЕЩО ЛЯТО

Payner Summer Hits ‘21 – ГОРЕЩИ ХИТОВЕ ЗА ОЩЕ ПО-ГОРЕЩО ЛЯТО

Преглеждайки диска, меломаните ще открият, че музикалните колаборации в него са точно 8, а самостоятелните предложения – 7. Емануела, Яница, Емрах, Милко Калайджиев, Тина, Джордан и Антонио радват слушатели и зрители с песните “В чуждите легла”, “Таратайка”, “Един на милион”, “Колкото и да ми правиш рани”, “Шамар” , “Луда жена” и “Стая за игра / Playroom”.

Началото на албума Payner Summer Hits ‘21 е наистина ударно с актуалния дует на Преслава и Лидия – “Горчиви истини”, за да продължи с още дуети: “Влез, влез” - на Анелия и Палома, “Влизам и гърмя” – на Теди Александрова ft. Илиян и “Мъжките ти номера” – на Татяна ft. AX Dain.

Младата вълна в българската музика също е достойно представена в лятната селекция Payner Summer Hits ‘21. Данна и Александър Робов участват с “Нежно”, Кирил и Дени Калинов – с “Колко още”, а Айви и Жокер, заедно с Ави Бенеди представят “Тигре, тигре”. В лятната компилация е включена и песента на Ави Бенеди и DJ Живко Микс ft. Яница – “Да гърмим”. Точно тя дава и финала на тази бомбастична лятна музикална подборка.

Албумът Payner Summer Hits ‘21 може да откриете в търговската мрежа в страната или от eMAG.

Песните, включени в компилацията можете да чуете тук: