Please enable JS
Planeta 4K – Виж музиката!

Planeta 4K – Виж музиката!

От своето създаване през 2001 г. телевизионните канали с марката “Планета” са се отличавали с перфектното качество на картина и звук. Преди 10 години “Планета” създаде първия български телевизионен канал “Планета HD”, който се оформи като един от пилотните проекти в този телевизионен стандарт. Днес, 10 години по-късно, High Definition телевизията не е иновация, а закономерност, затова желанието ни е да приемем ново предизвикателство и да създадем първия в България телевизионен канал в Ultra HD 4K формат с изцяло собствено съдържание. За целта вече сме подали необходимите документи в СЕМ и очакваме тяхното решение, за да стартираме цялостната програмна схема.

“Пайнер Медиа” ООД е готова да стартира телевизионния канал Planeta 4K, защото разполага с достатъчен обем оригинална собствена телевизионна продукция в Ultra HD 4K формат. От 2014 г. цялата нова музикална продукция на телевизия “Планета” се заснема в Ultra HD 4K формат и вече имаме видеоклипове и музикални
предавания за старта на една пълноценна телевизионна програма. Неслучайно и слоганът на Planeta 4K е “See The Music / Виж музиката”, защото зрителите ще могат да почувстват със сетивата си телевизионното качество, което заслужават.