Please enable JS
ПОЗИЦИЯ НА МУЗИКАЛНА КОМПАНИЯ “ПАЙНЕР”

ПОЗИЦИЯ НА МУЗИКАЛНА КОМПАНИЯ “ПАЙНЕР”

Дейностите в една музикална компания са доста емоционални, както във всеки творчески процес, и обикновено се въздържаме от публични коментари, независимо че понякога творческите пътища с някого се разделят. Но идва момент когато нещо трябва да се каже, за да не се изтълкува превратно сдържаността ни.

В последното си интервю Камелия говори за “тоталното сриване и невъзможност за управление” и без да назовава имена, казаното е достатъчно конкретно. Ситуация като в телевизионна игра: прилича на реалния живот, но не съвсем. Отговор на въпрос за 100 000 лв. - причината за всички големи злини са големите фирми.

Малките фирми явно причиняват малки злини и не заслужават внимание. А на всички, които все още са част от големите фирми трябва да им стане някак неудобно и срамно,че не са модерни и все още не са ги напуснали.

Певицата признава, че не харесва две неща: старите фирми и младите изпълнители.

Но някак срамежливо се въздържа да погледне назад, може би защото ще трябва да види и всичко хубаво, което се е случило?

Камелия, ти си чудесен изпълнител и след твоето напускане, вече 6 години се справяш отлично, но преди това има едни 17 години, в които именно голямата фирма работи за твоя успех, голямата фирма те направи КАМЕЛИЯ. Ние винаги ще бъдем доволни от всичко, което постигнахме.

Новите имена не заслужават упреци, а поощрение. Младите винаги са по-агресивни, по-пробивни, каквито бяхте и вие тогава, преди години. И не е справедливо да се живее на принципа:”След нас и потоп!”, защото ще се издавят и невинни певици.

Вече 6 години си извън компанията, нямаш никакви причини да се произнасяш за ставащото в нея и с нея. Но явно компанията ти липсва, защото във всяко свое интервю не пропускаш да споменеш и “Пайнер”.

Човек не бива да се страхува от бъдещето, а да намери начин да се впише в променящия се свят: и като творец, и като бизнесмен.

Ново време. Нови технологии. Нови гласове.

Има залез, но има и… зора.