Please enable JS
РОСИЦА ПЕЙЧЕВА С НОВ АЛБУМ

РОСИЦА ПЕЙЧЕВА С НОВ АЛБУМ

На музикалния пазар вече е новия фолклорен албум на Росица Пейчева със заглавие “Моено сорце, гори не гасне”. В него са включени 12 песни, представени по неповторим автентичен начин. Музикалният диск нагледно показва прецизността, с която Росица Пейчева е подходила към заглавията в него.

Започваме с 5 песни, записани заедно с Академичния народен хор при АМТИИ “Проф. Асен Диамандиев” в Пловдив. Това са “”Тодоре, лелин Тодоре”, “Що ми е мило, моме”, “Айде що ми се белее”, “Пойдох по пато” и “Сичкине гори, джанъм”. Телевизия “Планета Фолк” засне тези композиции край Копривщица и зрителите на музикалния канал не спират да се любуват на красивите изпълнения.

Две от новите песни, които Росица Пейчева и музикална компания “Пайнер” представиха през 2023 г. бяха с участието на МФГ “Варвара” и това са “Севде ле, Севдалинке ле” и Джейно, щерко Джейно”. Наред с тях в албумът са включени и още 5 нови родопски песни. Този път Росица Пейчева реши да ги представи заедно с Гайдарски състав “Войводите”. Първата бе “Шинко льо, мари хубава”, за да дойдат още “Белила Гинка”, “Гергино, моме хубава”, “Заспал юнак” и “Глава ли та боли, сино мой”.

Ако сме събудили вашия интерес към новия албум на Росица Пейчева – “Моено сорце гори, не гасне”, то вече може да го откриете в online магазините - eMAG, MyStock и Bazar.bg, а също и в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873.