Please enable JS
СВЕТЛА ДУКАТЕВА И “БЪЛГАРСКО ХОРО” НА CD И USB FLASH ПАМЕТ

СВЕТЛА ДУКАТЕВА И “БЪЛГАРСКО ХОРО” НА CD И USB FLASH ПАМЕТ

Време е за Родопски мохабет и кръшни български хора с песните от новия фолклорен албум на Светла Дукатева – “Българско хоро”, продуциран и издаден от Музикална компания “Пайнер” на CD и USB flash памет. Точно 14 са те в този дебютен за певицата албум, създадени с много любов от нея през последните години. Родена в Смолян и закърмена с красотата на родопската песен, съвсем закономерно Светла Дукатева е поставила под номер 1 песента-легенда “Излел е Дельо хайдутин”. Следват китките със заглавие “Родопски мохабет” 1 и 2, събрали любими на певицата песни.

Колоритът на Родопа планина продължава и в “Момне ле, мари хубава”, “Родопска китка”, “Стани ми, майчо, омеси”, “Да знаеш, майчо”. В албума “Българско хоро” на Светла Дукатева са намерили място и песни от други фолклорни области, както и авторски песни на фолклорна основа. Особено се отличават “Дъще, дъще” и “Твоят празник”, превърнали се в песни-емблема за изпълнителката. Два дуета също ще открият любителите на фолклора в този албум и те са с Ивелина Колева – “Да би знала, мила мамо ма” и с Анна Асенова – “Шопска китка”.

Фолклорният албум “Българско хоро” на Светла Дукатева вече може да откриете на CD и USB flash памет в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873, а също и в онлайн магазините eMAG, MyStock и Bazar.bg.

Песните включени в “Българско хоро” може да чуете тук.

Слушайте “Българско хоро” и във всички стрийминг платформи.