Please enable JS
“ЛЕСЕН ЗА ОБИЧАНЕ” НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ – НА CD И USB ПАМЕТ

“ЛЕСЕН ЗА ОБИЧАНЕ” НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ – НА CD И USB ПАМЕТ

На музикалния пазар вече е най-новият албум на Веселин Маринов, който носи заглавието “Лесен за обичане”. Той е под Номер 30 в дискографията на певеца. Официалното представяне на песните в него ще бъде по време на трите грандиозни концерта в Зала 1 на НДК-София на 28, 29 и 30 ноември 2023 г.

“За първи път ще издам албума на USB флаш-памет, паралелно с диска. Тъй като, съдейки по себе си, когато слушам музика в колата си, докато пътувам, това е по-удобния носител.“

Повечето от новите песни в албума “Лесен за обичане” са по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и Красимир Гюлмезов. Сред композиторите личат още имената на Стефан Диомов, Хайгашот Агасян, Георги Костов, Росалин Наков и Груди Нейков-Джери. Част от аранжиментите пък са направени от Пламен Велинов. За текстовете на новите си песни Веселин Маринов отново основно се доверява на Мариета Ангелова, но има и песни по стихове на Стефан Диомов, Атанас Капралов и Ангел Симеонов.

“Песните в новия албум са мелодични, но с рок акцент.”, уточнява Веселин Маринов и допълва: “Почитателите ми са главната причина да създавам своите песни. Обичам работата си. За мен всяка сцена е като връх. Когато стигна до него сякаш виждам следващия, който е малко по-високо. Винаги съм бил искрен в песните си. Аз наистина давам всичко, което имам за музиката, която създавам. Всичко, което изкарвам, вкарвам обратно във фирмата и в музиката, която създавам. Вече две години обикалям страната с един уникален оркестър. Това беше и една от големите ми мечти – да имам собствен оркестър.“

Точно с този собствен оркестър Веселин Маринов ще представи всички песни в трите концерта на 28, 29 и 30 ноември в Зала 1 на НДК-София. И понеже безспорно Веселин Маринов е един от най-обичаните изпълнители у нас, залите за концертите му се пълнят за часове, а феновете му с всяка година стават все повече и повече. Няма съмнение, че и през трите дни Зала 1 на НДК ще бъде препълнена и най-важното – всички зрители в нея ще пеят и ще аплодиран от сърце своя любим изпълнител.

Песните включени в “Лесен за обичане” може да чуете тук.

Слушайте “Лесен за обичане” и във всички стрийминг платформи.