Please enable JS
ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР - ОТНОВО

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР - ОТНОВО

Музикална компания “Пайнер” преиздава три от заглавията, излизали в популярната поредица “Златните хитове на “Пайнер”: №6 - Анелия, №16 - Преслава и №21 - Джена, поради изчерпването на наличните количества и повишения търговски интерес.

Колекцията “Златните хитове на “Пайнер” стартира през декември 2012 год. и в продължение на година - до декември 2013 включи 25 заглавия на най-хитовите изпълнители на музикалната компания. Всеки албум от поредицата “Златните хитове на “Пайнер” съдържа по 10 хитови песни от репертоара на изпълнителя.

С №1 в поредицата “Златните хитове на “Пайнер” излезе албум на Глория с песни, създавани за период от 12 години: от 1995 до 2007 год. Това са заглавия познати от албумите:” “За добро или зло”, “Ангел с дяволска душа”, “Попфолк фиеста 1”, “Носталгия”, “Ппопфолк фиеста 2”, “Илюзия”, “Крепост”, “Благодаря”. Песните на Ивана, включени в колекцията “Златните хитове на “Пайнер” 2 - Ивана”, са създавани през първите седем години от професионалната и кариера в музикална компания “Пайнер”, избрани от албумите: “Мирише на любов”, “Без граници”, “Няма спиране”, “Доза любов”, “Празник всеки ден”. И така е с цялата поредица - популярните песни на 25-те най-популярни имена в каталога на компанията от този период.

Албумът на Анелия с №6 откри новата серия на поредицата през месец януари 2013. “Две неща”/с Илиян/, “Така ме кефиш”, “Ден без теб” - все песни, които просто няма как да не запееш заедно с Анелия. Златната колекция на Преслава е първото заглавие от новия комплект за лятото на 2013. Колекцията събира любими песни - както на звездата, така и на хилядите и почитатели. Което и да е от десетте заглавия да вземем е пример за това: от “Нямаш сърце” до “И когато съмне”. Три от песните са обявявани за песен на годината, но сред всичкии безспорно грее песента на 2005 година - “Дяволско желание”. С №21 излизат 10 от хитовете на Джена като “Грешни мисли”, “Химия” и др. Сред тях е и дуетът на Джена с Илиян “Слепи бяхме”. Златната колекция на Джена е един прекрасен романтичен подарък за многобройните и почитатели от ранния период на звездата.

“Песните, които слушахме вчера и които с удоволствие бихме слушали и днес, и утре” - е мотото на хитова колекция “Златните хитове на “Пайнер” и всеки един отделен албум от поредицата ви убеждава в това.

Албумите от поредицата “Златните хитове на “Пайнер” ще намерите в музикалните магазини в цялата страна, както и в еМАГ.


ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР 6 - АНЕЛИЯ

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР 16 - ПРЕСЛАВА

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР 21 - ДЖЕНА