Please enable JS
Джулия

Джулия

Джулия е име, за което ще се говори все по-често, стане ли дума за попфолк. Младата певица грабва вниманието с визията си, с безупречно пеене на живо и с магнетично сценично поведение. Тя е от певиците, които с всеки свой следващ проект показват, че имат талант и развит усет за хубава музика. Младата изпълнителка успя да се открои още с дебютния си музикален проект и определено затвърди очакванията за сериозно бъдеще на музикалната сцена. Въпреки младостта си, Джулия има достатъчно опит като професионална певица, а в репертоара и са включени песни от различни музикални стилове. Джулия /Жулиета Светланова Митева/ е родена на 12 май в Белослав. От съвсем малка проявява интерес към музиката и на 9-годишна възраст започва да посещава уроци по народно пеене, солфеж и пиано. Завършва НУФИ “Филип Кутев” в гр. Котел със специалност Народно пеене. Явява се на прослушване и е избрана за солистка на формация “Звезди” където пее четири години, като заучава целия им репертоар от народни песни. След това продължава да работи с други оркестри, главно по Черноморието. Практиката дава възможност на младото момиче да развива гласа си, да обогати репертоара си и с лекота да пее песни от различни музикални стилове.

Жулиета се представя впечатляващо на прослушване в студиото на “Пайнер” и подписва изпълнителски договор с музикалната компания. В средата на месец септември се появява дебютния клип на младата певица “Искам от теб”. Началото е обещаващо, а отзивите на зрителите са ласкави. Втората си песен Джулия представя на концерта за рождения ден на телевизия “Планета” в зала Арена Армеец, където я изпълнява пред 10 000 зрители. През пролетта на 2016 се появява следващият и проект “Точка за мен”. Веднага след официалната премиера на видеото в официалния канал Planeta Official в You Tube Джулия получи много положителни отзиви. Зрителите са очаровани от нейната естественост и непосрдственост. Сингълът и красивото видео, с което бе представен, само за месец регистрира и първия си милион гледания в PlanetaOfficial в YouTube, което е знак, че Джулия е намерила правилната посока към сърцата на меломаните.

Успоредно с попфолк кариерата си Джулия изнася концерти с народни песни като притежава богат репертоар от тракийски, северняшки и македонски песни.

Награди

2015 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Дебют на годината

Изяви

Концерти зад граница

Белгия и Турция

Мегаизяви

Джулия направи своя дебют на голяма сцена в зала Арена Армеец на концерта за рождения ден на телевизия “Планета, а следващата и изява бе в зала №1 на НДК за Годишните награди на телевизия “Планета”.

Хитове

“Искам от теб”, “Ще се върна”, “Точка за мен”, “За мене край си”, “Поздрав за жена ти”, “На дявола жената”, “Твоя бях”, “Бръммм” - дует с Анелия, “Оп-оп”, “Чужда”

Дискография

Албуми

ТОЧКА ЗА МЕН2023

Сингли

НЕКА2023

КОЙТО РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ2023

ТЕЗИ КАТО МЕН2023

ПО-ПОЛЕКА2022

ТОЗИ ПЪТ2022

ЧАШАТА ПРЕЛЯ2021

СЪНУВАЙ МЕ2021

НОЖЪТ2021

ЧУЖДА2020

ДЕН И НОЩ - дует с Кристиан Кирилов2019

ТИ СИ - дует с Кристиан Кирилов2019

ОП-ОП - feat. Денис Теофиков2018

БРЪМММ2018

ТВОЯ БЯХ2018

НА ДЯВОЛА ЖЕНАТА2017

ПОЗДРАВ ЗА ЖЕНА ТИ - feat. Галена2017

ЩЕ МЕ НАУЧИШ ЛИ - дует с Константин2017

ЗА МЕНЕ КРАЙ СИ - feat. Анелия2017

ТОЧКА ЗА МЕН2016

ЩЕ СЕ ВЪРНА2015

ИСКАМ ОТ ТЕБ2015