Please enable JS
Еви Аспарухов

Еви Аспарухов

Еви Аспарухов твърди за себе си, че е роден под щастлива звезда на 27-и ноември 2001 година. Зодия Стрелец, родителите му са музиканти и от малък носи музиката в сърцето си. Става част от музикална компания “Пайнер” само няколко дни преди да навърши 20 години с дебютния си видеоклип “Ангел мой”. Песента е по музика на младия изпълнител, текстът е написан от него и Анастасия Мавродиева, а аранжимента – от Деян Асенов. Режисьор на музикалната лента е Людмил Иларионов – Люси.

”Музиката е моето призвание, моя начин на живот – казва Еви Аспарухов. - Започнах да пея още преди да съм се научил да говоря, а последните 4 години моето “музикално училище” беше собственото ни заведение в град Ловеч, което завърших с “Отличен”…”

Еви Аспарухов много харесва родния си град Ловеч, особено пролет, когато цъфтят люляците. Гордее се със своя баща Алекси Аспарухов и своята майка Ася. Не крие, че обича предизвикателствата в живота, а за свое хоби е избрал да ходи по трудния път, да дава максимума от себе си и така да преодолява препятствията, които съдбата му поднася. Може би затова често експериментира и приема различни предизвикателства.

Въпреки, че музиката е най-голямата му любов, спортът също не му е безразличен. Вече е бил изявен футболист и като част от младежката формация на “Литекс” – Ловеч е стигнал до участие в турнир във Великобритания. Гордее се, че е играл на легендарния стадион “Уембли” в Лондон и дори има точни попадения в противниковата врата. И все пак бъдещето си вижда свързано с музиката, затова изцяло ще се отдаде на своята муза и вярва, че публиката ще хареса песните, с които ще я зарадва.


Еви Аспарухов / Instagram

Еви Аспарухов / Facebook

Еви Аспарухов / YouTube

За публични изяви и участия:

тел. 0391 60327, 088 8726298, 087 9000006
mail: jenidimova@payner.bg, mstanilova@payner.bg

Сингли

ЗАВЪРТИ КОЛАНА - дует с Алекси Аспарухов2023

ДЕВСТВЕНА - feat. Теди Александрова2023

СПРИ ДА МЕ ЯДОСВАШ2022

ОЛОВО2022

SCREENSHOT2022

ГЛУПАЧЕ2022

АНГЕЛ МОЙ2021