Please enable JS
Гергана

Гергана

Блестящ и мигновен старт още с първата песен - “Губя те бавно”. Възпитаничката на музикалното училище в Димитровград и синеока красавица е наречена от журналистите “барбито на попфолка”.

Притежава топъл и чувствен глас, сценичното й поведение е заредено с екшън и енергия, а също така с романтика и драматизъм. Гергана е записала успешни дуети с Анелия, Галин, Жоро Рапа, Лазар и др.

Награди

2007 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Летен хит “Може би точно ти”.

2007 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Награда на “Нестле”.

2006 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Специална награда на “Нестле”.

2004 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Специална награда на “M-Tel”.

2003 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Най-добър дебют.

2003 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Най-добър клип “Губя те бавно”.

Дискография

Албуми

СЛАДКАТА СТРАНА НА НЕЩАТА2007

КАКТО НИКОЙ ДРУГ2004

ГУБЯ ТЕ БАВНО2003

Сингли

ОТ ТОЗИ МОМЕНТ2013

МИРИС НА ЛЮБОВ2012

ВЪРВИ СИ2008