Please enable JS
Ина Гаярди

Ина Гаярди

Ина Гаярди е артистичното име на Христина Григориаду. Младата певица е родена на 23 ноември в Солун, зодия Стрелец. Родителите й са гърци, но като малка се мести в България, поради втори брак на майка й.

Ина Гаярди “се среща” с музиката още на 8 години, а първата й сценична изява е на училищен музикален конкурс. След това известна оперна певица я насочва към музикалното училище в София, където завършва средното си образование с “Поп и джаз пеене”. Участвала е в много конкурси, има отличия и извън пределите на България, а участието й в музикалното риалити “Х-фактор” я свързва с Криско. Именно с него тя стартира своята професионална музикална кариера, а след това продължава и сама.

Любимото хоби на Ина Гаярди е да пътува и да се запознава с нови светове и култури. Музиката е неизменна част от живота ѝ и е начин да изразява себе си и своите емоции. Като всеки млад човек тя е доста активна в социалните медии и феновете й с интерес следят профилите й в TikTok и Instagram - @inagayardi.

Ина Гаярди е радостна, че вече успешно си партнира с най-голямата музикална компания в България – “Пайнер”, с която заедно ще представят таланта й на певица. Телевизия “Планета” и Planeta 4K излъчват последните видеоклипове на Ина Гаярди, а именно “Предател” и най-новата й песен - “Моли се”.

За публични изяви и участия:
тел. 0391 60327, 088 8726298, 087 9000006
mail: jenidimova@payner.bg, mstanilova@payner.bg