Please enable JS
ЖОКЕР / JOKER

ЖОКЕР / JOKER

JOKER е артистичното име на димитровградския музикален талант Жоро Рапа.

Името на Жоро Рапа придобива национална популярност с участието му в песента на Гергана “Може би точно ти”, която се налага като един от летните хитове на 2007 година. В началото на 2008 година двамата пускат още една дуетна песен - нежната балада “Забрави”.

Гоина по-късно записва още един дует - “Колко пъти”, но сега с младата певица Симона. През 2011 Жоро Рапа участва в проекта на Тони Дачева “Мляко с мед”. Записва и самостоятелното парче “Морена”. Реализира съвместни проекти с Dj Asky - “Време за купон”, с Мис Парти - “Танцувай с мен”, с Алекса - “Съжалявам” и дует с Dr. Artik - “Схемата”. Следващият проект на Жоро Рапа - “Номер едно” отново е дуетен, този път е с Яя Роянов.

Жоро продължава да предлага на своята публика и самостоятелни песни - “Към теб” и година по-късно “Само мен”.

Превратен момент в кариерата му настъпва през лятото на 2020 година, когато в звукозаписното студио се среща с Ави Бенеди, който е впечатлен от таланта му и предлага да продуцира новите му проекти, но под новия творчески псевдоним JOKER. В края на година се завърта видеото на “Ваксина”, записана с участието на Ави Бенеди и IVY. През пролетта на 2021 година JOKER подписва договор с музикална компания “Пайнер”. На 31 март излиза “Интриганти” - първото видео на JOKER като изпълнител на “Пайнер”.

Награди

-

Изяви

-

Хитове

”Ваксина”, ”Интриганти”

Сингли

ТИГРЕ, ТИГРЕ2021

ИНТРИГАНТИ - feat. Ави Бенеди2021

ВАКСИНА2020