Please enable JS
Цветелина Янева

Цветелина Янева

Тя е най-обещаващата млада певица на музикалната компания. Цветелина Янева притежава приятен, лесно запомнящ се глас с изключителна динамика, а добре овладяната фолклорна орнаментика и помага да пее еднакво добре всички жанрове музика.

Солидна подкрепа в музикалната и кариера оказва и натрупания опит като солистка на оркестър “Орфей”.

Награди

2008 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Дебют.

2008 - Годишни награди на “Нов фолк” - Откритие на годината.

2009 - Пирин фолк - III Награда на журито за изпълнител, II Награда на телевизионните зрители.

2009 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Любовна дуетна песен на радио “Романтика”.

2009 - Годишни награди на “Нов фолк” - Награда за вокално майсторство.
2010 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Видеоклип на годината “Влез”.
2010 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Най-прогресиращ изпълнител.
2010 - Годишни награди на “Нов фолк” - Видеоклип на годината “Влез”.
2010 - Годишни награди на “Нов фолк” - Дебютен албум на годината “На първо място”.
2010 - Годишни награди на “Нов фолк” - Най-проспериращ млад изпълнител.
2011 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Видеоклип на годината “Брой ме”.
2011 - Годишни награди на “Нов фолк” - Видеоклип на годината “Брой ме”.
2011 - Годишни награди на “Нов фолк” - Най-проспериращ млад изпълнител.
2012 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Албум на годината - “Мога пак”.
2012 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Фолклорен албум на годината - “Дъщеря на песента”.
2013 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Баладичен хит на годината - “Без думи”.
2013 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Специална награда за стил и оригиналност.

Хитове

“Открадната любов”, “Три минути”, “Да обичаш безразличен”, “На първа среща”, “Авторът е друг”, “Живи икони”, “Искаш война”, “Момичето за всичко”, “Всичко”, “Празна стая”, “За контакти”, “Влез”, “Давай, разплачи ме”, “Какво правим сега”, “Притеснявай ме”, “По-страшно”, “Брой ме”, “Никога и никъде”, “Мога пак”, “Две черти”, “Бонбони”, “С какъвто се хванах”, “Още ли”, “Безопасна”, “Ще се гордееш”, “Счупени неща”, “В твоя стил”, “За господина”, “Без думи”, “До безумие”, “Бяла приказка”, “Алергична”, “Още колко нощи”.

Дискография

Албуми

МОГА ПАК2012

ДЪЩЕРЯ НА ПЕСЕНТА2012

НА ПЪРВО МЯСТО2010

Сингли

МИНУТИТЕ2020

АНГЕЛЪТ2019

НЕ МЕ ОСТАВЯЙ2019

БОЛКА МОЯ2019

ГРЕШКА БЕШЕ2018

МАРАКЕШ2018

ПЕЙ, СЪРЦЕ - feat. Азис2016

КОЛЕДА2015

ВИДИМО ИЗНЕВЕРИЛ2015

СТРАХ МЕ Е - feat. Фики2014

МОГА ПАК2012

ДАВАЙ, РАЗПЛАЧИ МЕ - feat. Husni2010