Please enable JS
ДА ГЪРМИМ - feat. Яница

ДА ГЪРМИМ - feat. Яница

Живко Микс

Ави Бенеди

2021

Музика: Ави Бенеди и грузински фолклор

Текст: Мариета Ангелова и Георги Бонев

Аранжимент: Ави Бенеди

Режисьор и сценарист: Радина Миленчева

Оператор: Радослав Георгиев