Please enable JS
ВАКСИНА

ВАКСИНА

Айви

Ави Бенеди

2020

Музика и аранжимент: EMG Music

Текст: Георги Бонев

Режисьор и сценарист: Радина Миленчева

Оператор: Радослав Георгиев