Please enable JS
КАЖИ МИ ДА - feat. Галин

КАЖИ МИ ДА - feat. Галин

Крисия D

2015

Музика: Галин

Текст: Станислава Василева

Аранжимент: Борислав Павлов

Режисьр и сценарист: Станислава Василева и Пламен Митев

Оператор: Радослав Георгиев