Please enable JS
Айви

Айви

Айви e артистичното име на най-новото звездно попълнение в музикалното семейство на “Пайнер”. Айви е отличителния знак за музикалните проекти на Ива Атанасова - изключително популярна като моден стилист, собственик на агенция за красота, телевизионен водещ и журналист.

В музикалните среди Айви е позната най-вече като успешен R&B и Hip-Hop изпълнител. Младата певица фокусира вниманието върху себе си още с дебютния си сингъл “LOOK AT ME”, който е в колаборация с DIM4OU. Цели шест месеца “LOOK AT ME” се задържа в Топ 5 на музикалните класации у нас. Не е случайно, че Айви избира “LOOK AT ME” за име на своята агенция за красота и стайлинг. Един от най-успешните и музикални проекти е сингъла “KING”, записан съвместно с KRISTO. “KING” се изкачи до първа позиция в класацията BULGARIAN TOP 100. Друго хитово парче - “On Fire” тя реализира заедно с Bobkata(MurdaBoyz). Вдъхновено от успеха на хитовите си дуети, талантливото момиче записва и самостоятелни проекти: “Boom Boom”, “Inside Us”, “Shut down”, “Shisha”, “Мъни,мъни”, “Мани,Мани”

Като телевизионен водещ и журналист Айви работи в екипите на различни предавания в най-големите национални телевизии – bTV, NOVA TV и TV7.

Айви е и най-актуалната модна стилистка в родния шоубизнес. Собственик е на агенция за красота и стайлинг – „LOOK AT ME Beauty & Styling Agency“. На нея са задължени за перфектния си външен вид редица родните звезди.

Айви дебютира в ефира на телевизия “Планета” с актуалния провокативен сингъл “Ваксина”, записан с Ави Бенеди и Joker. Певицата споделя, че създаването на сингъла “Ваксина” е вдъхновено от провокативния дух на ранните години на българския попфолк. “Къде е купона” е първата песен, която Айви реализира като изпълнител на музикална компания “Пайнер”.

Награди

-

Изяви

​-

Хитове

“Къде е купона”, ”Ваксина”

Сингли

МОЯТ МЪЖ - дует с Бриана2023

МАЙМУНКА - feat. Biser King2023

ЛУДАТА - feat. Саша Рико2022

ЩЕ ТЕ ПОРЪЧАМ2021

АВАРИЯ2021

ТИГРЕ, ТИГРЕ2021

КЪДЕ Е КУПОНА2021

ВАКСИНА2020